www.cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur

Retranchement Spaanse Galeien 117

ALGEMEEN Spaanse Galeien 117 bijzonder goed ingerichte woning.  Een bijzonder mooie en ruime woning voor 6 personen. De woning is mede door de verbouwing een bijzondere woning met uitzonderlijke klasse. De tuin is geheel voorzien van tegels (geen gras).

WOONKAMER Zeer ruime woonkamer. Een etra lichtkoepel en een raam van vloer tot plafond maken dat de woonkamer nog steeds veel licht heeft.

KEUKEN EN EETHOEK Volledig ingerichte keuken

SLAAPKAMER Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers ingericht voor 4 personen. Eén slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden (2x80cm) met flatscreen tv en een slaapkamer met twee eenpersoons bedden (80cm). Op de begane grond is nog een ruime slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden (2x90cm).

BAD / WC Op de begane grond is een nieuwe badkamer met douche en toilet ingericht. Hier is ook de wasmachine. Op de eerste verdieping is een extra badkamer met toilet en wastafel.

OVERIGE Elke woning in Zomerdorp het Zwin heeft een eigen parking voor de woning. Huisdieren niet toegestaan. Roken niet toegestaan.Kinderbedje aanwezig.


Spaanse Galeien 117, 4525 NS Retranchement
woonopp ca 100 m2 geschakelde woning klasse:
3 slaapkamers 0 lits-jumeaux 5
0 twee-persoons bedden 6 een-persoons bedden
0 twee-persoons dekbedden 6 een-persoons dekbedden
0 etagebedden aantal personen 6 begane grond

zeezicht sauna whirlpool
open haard kinderbed geen tapijt
terras kinderbox
wasmachine kinderstoel combi-wandketel
vaatwasmachine speelweide toilet apart
droger zwemmen toilet in extra badkamer
kuehlschrank zonnebank draadloos internet
2e kuehlschrank tuin flatscreen
diepvriezer
gas koken tennisbaan extra flatscreen
combi-magnetron tuinhuis extra badkamer
radio fietsenberging centrale verwarming
cd speler eigen parking dvd speler
kabel veranda roken
badkamer oven
open keuken lift huisdier
@disclaimer!
Wij trachten zo korrekt mogelijk de kenmerken en tekst weer te geven. Desondanks kunnen er fouten insluipen, er kan geen garantie gegeven worden op de juistheid van de gegevens, er wordt geen restitutie gegeven wegens onjuiste gegevens! Verhuurburo Cadzand aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het onklaar raken van apparatuur of inventaris van de woning, hinder, letsel, diefstal of schade in welke vorm ook.
@disclaimer!
Wir versuchen Sie ueber die Daten und Merkmale einer Objekt korrekt zu informieren.Wir koennen aber keine Garantie geben ob die Daten stimmen. Daten und Merkmale, Beschreibung kann nicht stimmen mit das Objekt, oder von Sie anders interpretiert werden. Eine Erstattung wegen nicht korrekte Daten kann nie gegeben werden. Vermietungsbuero Cadzand akzeptiert keine Ansprueche fuer Unklar werden Geraete, Inventar.