Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand

Knokke-Heist

Op nog geen 15 kilometer van Cadzand vandaan bevindt zich Knokke-Heist, een uitmuntende kustbestemming in België. Het kuuroord heeft een prachtig strandaanbod dat een combinatie is van vijf verschillende stranden en in totaal 12 kilometer lang is. Op elk strand komt men dan ook een ander type strandganger tegen... familie, inwoners, sportief, exclusief en elegant. Kom heerlijk tot rust aan de kust en geniet van de prachtige natuur. 

De prachtige natuur is te bewonderen in het natuurreservaat Het Zwin, gelegen in België en Nederland tegelijk. Men kan er heerlijke wandelingen maken en meer dan honderd verschillende soorten vogels bewonderen. 

Er zijn talrijke winkelmogelijkheden waaronder op de Lippenslaan met bekende winkelketens en op de Kustlaan vindt u vooral exclusieve boutiekjes. 

Er is een groot aanbod aan culturele activiteiten. Zo kent Knokke-Heist wel 50 kunstgalerijen waarvan een aantal ook wereldwijd bekend zijn. U vindt er tevens een mooie architectuur en diverse sportmogelijkheden.