Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand

informatie aangaande coronavirus en gedane boekingen

Reizen en info buitenland..

NL: RIVM

rijksoverheid

Zeeland, West zeeuws Vlaanderen, voor toeristen:

veiligheidsregio zeeland

Belgie:

info-coronavirus.be

Duitsland:

Nordrhein Westfalen

RKI

Betreft:  Annuleren i.v.m. Covid-19

 Beste gast,

 Begin 2020 werden we allemaal verrast door het Covid-19 virus.  Een totaal onverwachte situatie met grote gevolgen voor allen.  Gezien deze onvoorziene, onbekende situatie, zijn wij vorig jaar heel coulant geweest in het toepassen van onze annuleringsvoorwaarden bij annuleringen op grond van diverse redenen / overheidsmaatregelen omtrent Covid-19.

 Nu is  Covid-19 een bekend feit en zijn we ook bekend met de mogelijke gevolgen.  Vanaf 1/1/2021 zullen de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden dan ook opnieuw toegepast worden. 

 Diverse mogelijke opgelegde regels zoals mogelijke verplichting tot quarantaine, verplichte Covid-19 test of sluitingen van horeca dan wel winkels door de landelijke of lokale overheden, etc.  zijn vanaf 1 januari 2021 geen reden meer om kosteloos te kunnen annuleren.

 UITZONDERING :  Uitsluitend indien wij niet mogen verhuren door de  Nederlandse overheid of door provincie Zeeland kan de boeking kosteloos omgeboekt worden. 

 Zorgt u er in ieder  geval voor dat u een goede reis- en annuleringsverzekering heeft.  Er zijn nog andere oorzaken waardoor een reis geannuleerd dient te worden.  Dit loopt dan steeds via uw verzekering.

 

Wij vertrouwen op uw begrip.  Blijf gezond!

 

 

 

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van Verhuurburo Cadzand