Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand Bad

Over Verhuurburo Cadzand

De oorsprong van Verhuurburo Cadzand gaat terug tot 1960 als eerste kantoor aan de West Zeeuws - Vlaamse kust. Sinds die tijd is door ons kantoor een ruime expertise opgebouwd bij het bemiddelen in verhuur en verkoop van vakantiewoningen. Het familiebedrijf wordt nu geleid door de tweede generatie.

Verhuurburo Cadzand bevindt zich in het centrum van Cadzand-Bad, op een paar voetstappen van strand en zee. Zo zijn we als aanspreekpunt direct in uw omgeving.

Verhuurburo Cadzand bemiddelt in verhuur en verkoop van woningen en appartementen in de vakantiesfeer. Het gehele traject van verhuur van vakantiewoningen is geautomatiseerd en online te raadplegen, voor zowel huurder als verhuurder/eigenaar.

Als huurder kunt u online reserveren. Vervolgens kunt u in het gastencentrum uw reservering, uw adresgegevens en uw betalingen inzien en eventueel wijzigen. Zo heeft u altijd een compleet overzicht van de status van uw reservering.

Verhuurburo bemiddelt in verhuur en verkoop. Dat wil zeggen dat de overeenkomst voor verhuur afgesloten wordt tussen verhuurder/eigenaar en huurder. de NAW van biede partijen staat dan ook op deze overeeenkomst. 

Eigenaar en verhuur:

Verhuurburo Cadzand bemiddelt bij verhuur.

Als verhuurder/eigenaar kunt in in het eigenaren-portaal uw eigen gegevens, blokkeringen en al gedane reserveringen voor uw woning(en) volgen, wijzigingen doorvoeren en afdrukken. Zo bent u volledig beheerder van uw gegevens en verhuur van de woning.

Voor de aanvang van het seizoen wordt het nieuwe jaar door ons opgezet en vrijgegeven in het online eigenarenportaal. Verhuurders/Eigenaren kunnen prijzen aanpassen, periodes voor zichzelf blokkeren, te verhuren periodes aangeven, of gewoon voor onderhoud blokkeren. De verhuurder/eigenaar heeft zodoende de volledige controle over de woning en de verhuur. Hij is ook verantwoordelijk voor het goede beheer van deze gegevens. Natuurlijk kunnen deze gegevens tijdens het seizoen aangepast of gewijzigd worden. Zodra een boeking door een huurder gedaan wordt, komt deze automatisch in het huurder portaal en eigenaar portaal zichtbaar. Daar is de overereenkomst tussen verhuurder/eigenaar en huurder ook uit te printen. Zowel huuder als verhuurder/eigenaar krijgen een identieke bevestigingsmail van de boeking. Wederom met beide NAW gegevens, het betreft een overeenkomst tussen verhuurder/eigenaar en huurder. Verhuurder/Eigenaar wordt ook verwacht zijn woning of appartement voor verhuur in orde te hebben en houden, dat wil zeggen als goed huisvader zorg dragen voor een ongestoord genot van het gehuurde. Vanzelfsprekend kunnen wij als bemiddelaar de eigenaar daarin adviseren, tips geven en ook contacten aanreiken van kundige bedrijven.

Wat doen wij?

Website

In samenspraak met de verhuurder/eigenaar plaatsen wij de woning/appartement voor verhuur op onze site, met foto's, tekst, beschrijving en kenmerken. Vanzelfsprekend kan de eigenaar daarin mee beslissen, zoals teksten aanleveren. De woningkenmerken worden door de verhuurder/eigenaar aan ons doorgegeven. Verhuurder/eigenaar dient erop toe te zien dat inventaris ten tijde van boeking en bewoning overeenkomen!

de reservering

Wij informeren en adviseren geinteresseerden bij het vinden van een passende woning. Dat kan gebeuren via mail, telefoon, maar eventueel ook bezichtingen. Wanneer geinteresseerden een reservering maken wordt door ons gekeken naar de samenstelling van het gezin, of het terugkerendene gasten zijn, en of de reservering zodoende past voor de huurder als voor de verhuurder/eigenaar.

Wij kijken of de reservering past binnen het kader van door de eigenaar aangegeven eisen. Is een huisdier toegestaan of niet. Betreft het een gezin of groep die boekt. Hoeveel personen worden door de eigenaar in de woning/appartement toegestaan. 

Omdat wij bemiddelen tussen huurder en verhuurder/eigenaar, bevat de reservering de NAW gegevens van beide partijen. Beide partijen krijgen dezelfde identieke reserveringsbevestiging, ook wel boeking of overeenkomst genoemd, op het moment van reserveren..

beheer

De verhuurder/eigenaar is gehouden ervoor te zorgen dat een ongestoord genot van de woning van zijn gasten van de woning/appartement mogelijk is.  Tijdens verhuurde periodes worden dan ook door ons in overleg met de verhuurder/eigenaar storingen, klachten of problemen getracht op te lossen om hiervoor te zorgen. Vaak zijn problemen dringend en dienen zo spoedig mogelijk opgelost te worden. Wij adviseren dan en nemen ook vaak kontakt op met bijvoorbeeld een klusbedrijf. Buiten verhuurde periodes hebben wij geen beheersfunctie. Wij adviseren dan een professionele beheerder die tijdens winterperiodes of storm de woning/appartement in het oog houdt.

afwikkeling van de reservering

In het kader van de bemiddeling en de lastgeving die de verhuurder/eigenaar aan ons heeft gesteld, zorgen wij voor de ontvangst van de huurgelden en de doorbetaling daarvan aan de eigenaar. Tijdens kantooruren ontvangen wij de huurder en overhandigen de sleutels, bij vertrek controleren wij of alle sleutels weer terugkomen. Elke paar maanden worden de huurgelden overgemaakt naar de verhuurder/eigenaar.

Contactgegevens