Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand Bad

Over Verhuurburo Cadzand

De oorsprong van Verhuurburo Cadzand gaat terug tot 1960. Als eerste en lange tijd enige kantoor aan de Zeeuws - Vlaamse kust. Sinds die tijd is door ons kantoor een ruime expertise opgebouwd in verhuur en verkoop van vakantiewoningen. Het familiebedrijf wordt nu geleid door de tweede generatie.

Verhuurburo Cadzand bevindt zich in het centrum van Cadzand-Bad, op een paar voetstappen van strand en zee. Zo zijn we als aanspreekpunt direct in uw omgeving.

Verhuurburo Cadzand bemiddelt in verhuur en verkoop van woningen en appartementen in de vakantiesfeer. Het gehele traject van verhuur van vakantiewoningen is geautomatiseerd en online te raadplegen, voor zowel huurder als eigenaar.

Als huurder kunt u online reserveren. Vervolgens kunt u in het gastencentrum uw reservering, uw adresgegevens en uw betalingen inzien en eventueel wijzigen. Zo heeft u altijd een compleet overzicht van de status van uw reservering.

Verhuurburo bemiddelt in verhuur en verkoop. Dat wil zeggen dat de overeenkomst voor verhuur afgesloten wordt tussen eigenaar en huurder. de NAW van biede partijen staat dan ook op deze overeeenkomst. 

Eigenaar:

Verhuurburo Cadzand bemiddelt bij verhuur.

Als eigenaar kunt in in het eigenaren-portaal uw eigen gegevens, blokkeringen en al gedane reserveringen voor uw woning(en) volgen, wijzigingen doorvoeren en afdrukken. Zo bent u volledig beheerder van uw gegevens en verhuur van de woning.

Voor de aanvang van het seizoen wordt het nieuwe jaar door ons opgezet en vrijgegeven voor de eignaren. Eigenaren kunnen vanaf dan in het online eigenaren portaal prijzen aanpassen, periodes voor zichzelf blokkeren, te verhuren periodes aangeven, of gewoon voor onderhoud blokkeren. De eigenaar heeft zodoende de volledige controle over de woning en de verhuur. Hij is ook verantwoordelijk voor het goede beheer van deze gegevens. Natuurlijk kunnen tijdens het seizoen deze gegevens aangepast of gewijzigd worden. Zodra een boeking gemaakt wordt, komt deze automatisch in het huurder portaal en eigenaar portaal zichtbaar. Daar is de overereenkomst ook uit te printen. Zowel huuder als eigenaar krijgen een identieke bevestigingsmail van de boeking. Wederom met beide NAW gegevens, het betreft een overeenkomst tussen eigenaar en huurder.

Wat doen wij?

Bij verkoop van de woning worden foto's en een kadasterplan gemaakt. De tekst en foto's komen in onze etalage en op onze website. Wij plaatsen geen berichten in regionale of landelijk kranten. Het staat een eigenaar vrij om ook zelf te adverteren.

Website

Wij plaatsen de woning voor verkoop op onze site, met foto's, tekst, beschrijving en kenmerken. Geïnteresseerden kunnen tevens de ligging bekijken en contact opnemen via e-mail.

Landelijk adverteren

Wij plaatsen tekst, beschrijving en foto's ook op gratis woningsites zoals wonet, Jaap en Zuka. Verhuurburo Cadzand is niet aangesloten bij de NVM. Het plaatsen van een woning bij Funda is alleen mogelijk voor NVM leden. U kunt dus via een NVM-lid de woning op Funda laten plaatsen. Dit is tevens de grote beperking van Funda, sites als Wonet en Zuka bevatten een veel groter en gratis bestand. Wij kunnen alleen woningen op Funda plaatsen tegen het daarvoor geldende tarief, tussen de €600,- en €800,- afhankelijk via welke portaal site.

Kopers database

Verhuurburo Cadzand heeft een omvangrijke database van geïnteresseerden in koop. Wekelijks ontvangen deze een e-mail met alle objecten in verkoop.

Bemiddeling

Ons buro treedt dan op als bemiddelende partij namens de verkoper en verlangt daarvoor de gebruikelijk provisie.

Contactgegevens