Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand Bad

Spaanse Galeien 117

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers

Spaanse Galeien 117 is zeer rustig gelegen in Zomerdorp het Zwin.
Zomerdorp het Zwin ligt op 1500m van het centrum van Cadzand-Bad en ligt aan natuurgebied het Zwin en op loopafstand van het Noordzeestrand.

Registratienummer: 1714 7F13 4B74 10CA 7C0B

algemeen

Spaanse Galeien 117 bijzonder goed ingerichte woning. Een bijzonder mooie en ruime woning voor 6 personen. De woning is mede door de verbouwing een bijzondere woning met uitzonderlijke klasse. De tuin is geheel voorzien van tegels (geen gras).

woonkamer

Zeer ruime woonkamer. Een extra lichtkoepel en een raam van vloer tot plafond maken dat de woonkamer nog steeds veel licht heeft.

keuken

Volledig ingerichte keuken

slaapkamer

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers ingericht voor 4 personen. Eén slaapkamer met twee éénpersoons boxspringbedden (2 x 80cm) en een slaapkamer met twee éénpersoons bedden (80cm). Op de begane grond is nog een ruime slaapkamer met twee éénpersoons boxspringbedden (2 x 90cm).

Voorjaar'22 : op de eerste verdieping komt een dakkapel over de lengte van de woning.  De 2 slaapkamers alsook de badkamer worden volledig vernieuwd. Badkamer met inloopdouche, toilet en badkamer. De nieuwe slaapkamers zullen over nieuwe kasten en pvc vloer beschikken. 

badkamer

Op de begane grond is een badkamer met douche en toilet ingericht. Hier is ook de wasmachine. Op de eerste verdieping is een extra toilet en wastafel.

overig

Elke woning in Zomerdorp het Zwin heeft een eigen parking voor de woning. Huisdieren niet toegestaan. Roken niet toegestaan.

Alle kenmerken van deze woning