Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand Bad

Residence Cadzand 82-12

  • 4 Aantal personen
  • 2 Aantal slaapkamers

Residence 82-12 is een van de hoogste appartementen in het gebouw Residence Cadzand. Daardoor heeft het een prachtig vergezicht over het strand en de zee en het achterland van Cadzand. Vanuit de woonkamer geniet u elk jaargetijde van de prachtige wolkenluchten boven de Westerschelde. Samen met de meer dan volledige inrichting een uniek appartement met alle comfort.

Registratienummer gemeente : 1714 B621 9AE9 3425 04CE

Opgelet :  in september 2023 is gestart met werken/bouw op de Boulevard de Wielingen. Dit ter hoogte van het nr. 60.  Deze werken kunnen overlast met zich meebrengen.

algemeen

Smaakvol ingericht appartement op de zesde verdieping van de Residence Cadzand. Ingericht voor 4 personen. Prachtig zicht op zee en vergezicht over het achterland van Cadzand vanaf het balkon bij de slaapkamer.

woonkamer

Ruime, zeer goed ingerichte woonkamer met alle comfort. Grote ramen waardoor u een prachtig zicht over strand en zee heeft.

keuken

Volledig ingerichte keuken. ( koffiezetter : Nespresso)

slaapkamer

Het appartement heeft twee slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft een tweepersoonsbed met twee matrassen (90cm) en in de kinderslaapkamer staan twee éénpersoonsbedden (90cm). De bedden zijn op seniorenhoogte.

badkamer

De badkamer is zeer stijlvol, volledig vernieuwd. Een bad, prachtige inloopdouche, wandmeubel met wastafel en toilet.

overig

Eigen parkeergarage onder het gebouw. Huisdieren niet toegestaan. Roken niet toegestaan

Alle kenmerken van deze woning