Vakantiewoningen en appartementen in Cadzand Bad

De Lopinge 68

  • 4 Aantal personen
  • 2 Aantal slaapkamers

De lopinge 68 is een zeer netjes gerenoveerd appartement in de wijk de lopinge. De wijk de lopinge ligt op slechts enkele minuten te voet lopen van strand en zee. De winkelpromenade, het centrum van Cadzand Bad, zijn alle in slechts een paar minuten te voet te bereiken. Naast de wijk de lopinge ligt een voetgangersbrug over het kanaal, zo loopt in een tiental minuten naar het natuurgebied het Zwin. De lopinge is wijk met veel groen en speelmogelijkheden voor de kinderen.

Registratienummer  : 1714 CC81 6478 5200 D9D0

algemeen

Appartement de lopinge 68 is gelegen in een van de appartementsgebouwen tegen de slaperdijk. Daardoor is het rustig gelegen. Het appartement ligt op de eerste verdieping met het balkon naar het zuiden georienteerd.

woonkamer

De moderne ruime woonkamer heeft een aparte eethoek en zitgedeelte met terrasdeur naar het balkon.

keuken

Keukenhoek

slaapkamer

De ouderslaapkamer is voorzien van 2 eenpersoonsbedden. Kinderslaapkamer is voorzien van een stapelbed. Op beide slaapkamers is voldoende kastruimte aanwezig.

badkamer

De doucheruimte is voorzien van douche en wastafel. De separate toiletruimte is voorzien van een duoblok.

overig

Op het balkon zijn tuinmeubelen aanwezig. Een algemene fietsberging is beschikbaar. Huisdieren niet toegestaan. Roken niet toegestaan. Parkeren mogelijk met vergunning.
Waarborg vergunning €  80,--

Dit appartement heeft energielabel E.

Alle kenmerken van deze woning